SALAOJIEN HUUHTELU JA KUVAUS
Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Uusimaa

Salaojien kuvaus

Salaojien kuvaus kattaa huollisen tarkistuksen putkiston kunnosta sekä myös kirjallisen raportin. Raportin ja videon perusteella on helppo arvioida, tarvitseeko salaoja muuta huoltoa kuin huuhtelun. 


Pahimmassa tapauksessa salaoja voi olla romahtanut, jolloin raportista näemme mistä kohdasta järjestelmä on vaurioitunut. Vaurioituneet salaojat eivät koskaan toimi oikealla tavalla, jolloin vesivahingon riski on suuri. Kuvauksesta saatavan raportin sekä videon avulla on helppo pyytää kustannusarvio alan yritykseltä. 


Kuvaamme muunmuassa:


 • Sadevesilinjojen kuvaus
 • Salaojien kuvaus
 • Sadevesikaivojen tyhjennys
 • Jätevesilinjojen kuvaus
 • Kaivon paikannus
 • Salaojakuvausta Keravalla
  Salaojakuvaus ja Salaojahuuhtelu

  Salaojien huuhtelu Uudellamaalla


  Salaojan huuhtelu poistaa putkista sinne kuulumattomat epäpuhtaudet. Huuhtelulla  pystymme todentamaan salaojajärjestelmän kunnon tehokkaasti. Lisäksi huuhtelu auttaa näkemään onko salaojan tekovaiheessa käytetty tarpeeksi salaojasepeliä, jotta vesi pääsee liikkumaan maaperässä. 


  Jos maaperä salaojaputken kohdalla ei ole läpäisevää, huuhteluvesi jää putkeen seisomaan, eikä järjestelmä toimi odotetulla tavalla. Kuvausraportin avulla saamme tietoa salaojajärjestelmän kunnosta.


  Huuhtelemme muunmuassa:


  • Sadevesilinjat
  • Salaojat
  • Jätevesilinjat
  • Kaivot

  Salaojan huolto


  Sisäilmayhdistyksen suosittelemat salaojaverkoston tarkistukset ja huollot:

  -Salaojaverkoston tarkastus tarkastuskaivoista vuoden välein, padotusventtiilien toiminnan tarkastus

  -Salaojaverkoston puhdistus 10 vuoden välein, salaojat huuhdellaan ja kuvataan.

  -Salaojavesien pumppaamojen huolto 5 vuoden välein, tarkastus vuosittain.

  Salaojavesien pumppaamoissa tulee olla hälytys.


  Huoltopalveluihimme kuuluvat:


  • Salaojien kuvaus
  • Salaojien huuhtelu
  • Salaojakaivojen etsiminen ja esille kaivaminen
  • Salaojakaivojen tyhjennys
  • Salaojakaivojen korottaminen
  Salaojaraportti

  Miksi salaojia huolletaan?


  Salaojan huollot jäävät usein tekemättä, koska salaojan toimimattomuutta ei yleensä huomata ajoissa. Jos salaojien kuvaus ei ole säännöllistä, piilossa oleva toimimaton salaoja voi aiheuttaa suuria ongelmia talolle ajan saatossa. 


  Tukkeuma/salaojan puute voidaan havaita läikkinä seinä- ja lattiapinnoissa tai laattojen sekä pinnotteiden irtoamisena. Tunkkainen haju voi olla merkki rakenteiden kostumisesta. Suosittelen olemaan kaukaa viisas ja tekemään salaojan huollon ajallaan, jotta näiltä edeltäviltä ongelmilta vältytään, sillä kostea kasvualusta on home-eliölle ja mikrobeille mitä otollisin paikka viihtyä.


  -Lasse Aaltonen, toimitusjohtaja

  Tarkoituksemme on löytää asikkaan tarpeisiin juuri sopiva kalusto. Useimmiten Salaojanhuoltona toimii parhaiten pelkkä kuvaus, mutta ongelman ilmetessä ongelma tulee poistaa tai huoltaa. On asiakkaan edun mukaista että asikas saa samasta paikasta huoltotoimenpiteet kun salaojakuvauksenkin. Koska jokaisen yrityksen on vaikeampi antaa huoltotoimenpiteestä hinta-arviota toisen yrityksen tekemän raportin perusteella. Yrityksemme pyrkii palvelemaan aina asiakasta alusta loppuun asti jotta ongelma saadaan pois ja vältytään suuremmilta ongelmilta.

  Toimialueena Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Nummela jne.


  Pystymme tulemaan paikalle tarkastamaan ja kuvaamaan talon, taloyhtiön ja isommankin kiinteistön salaojat koko Uudenmaan alueella. Selvitämme, missä kunnossa putket ovat ja tarvitseeko salaojiin esimerkiksi tehdä salaojien huuhtelu tai muu korjaava toimenpide. Saat meihin yhteyden helposti puhelimella tai alla olevalla lomakkeella ja teemme tarvittavat työt nopeasti ja kattavasti.


  Kaupunkeja, joissa toimimme mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Hyvinkää, Nummela, Lohja, Sipoo.

  Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille. Töiden vastaanotto puh. 010 336 6199 tai 045 111 5327. Palvelemme viikon jokaisena päivänä.

  Share